Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Χατζησαλάτας στο One Channel: Ιδιώνυμο αδίκημα η επίθεση σε εφοριακό

Γ. Χατζησαλάτας στο One Channel: Ιδιώνυμο αδίκημα η επίθεση σε εφοριακό

Στο πλατό της εκπομπής One Direct, φιλοξενήθηκε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, Γιάννης Χατζησαλάτας, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ που επιχείρησαν να ελέγξουν εμπορεύματα και παραστατικό σε φορτηγό στην Κρήτη

Στο πλατό της εκπομπής One Direct, φιλοξενήθηκε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, Γιάννης Χατζησαλάτας, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ που επιχείρησαν να ελέγξουν εμπορεύματα και παραστατικό σε φορτηγό στην Κρήτη.

«Πέρα από ξυλοδαρμούς απειλούνται με διάφορα νομικά τερτίπια και για αυτό εμείς ζητάμε για τους υπαλλήλους που κάνουν καλά τη δουλειά τους νομική κάλυψη και την συνδρομή της Πολιτείας στο έργο τους.

Αναφερόμενος στους αυξανόμενους φορολογικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στα νησιά, εν μέσω της τουριστικής περιόδου, ο κ. Χατζησαλάτας, υπογράμμισε πως υπάρχει ιδιαίτερη αντίσταση από επιχειρηματίες με παραβατική συμπεριφορά, δίχως να γνωρίζουν πως με αυτή τη συμπεριφορά έχουν και ποινικές ευθύνες και κλείσιμο της επιχείρησης τους.

«Δεν είναι απλά τα πράγματα πλέον, είναι νομοθετημένο ιδιώνυμο αδίκημα η επίθεση κατά εφοριακού όπως και κατά αστυνομικού, άρα οι επιχειρηματίες πρέπει να γνωρίζουν πως δεν κερδίζουν απολύτως τίποτα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ,. Χατζησαλάτας ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως τα φαινόμενα επιθέσεων εναντίον εφοριακών δεν είναι τυχαίο ότι σημειώνονται σε περιοχές που παρατηρείται μεγάλη φοροδιαφυγή.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024