Πνιγμός κοριτσιών στη Ρόδο : Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης γιατί είχε λήξει το ωράριό του
Είχε λήξει το ωράριο του ναυαγοσώστη και δεν βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου της Ρόδου όπου πνίγηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο αδελφές από τη Γαλλία, 19 και 16 χρονών.
Είχε λήξει το ωράριο του ναυαγοσώστη και δεν βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου της Ρόδου όπου πνίγηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο αδελφές από τη Γαλλία, μεταδίδει το ΑΠΕ.
Ο ναυαγοσώστης μαζί με τον διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Ιαλυσού, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα της Ρόδου, που θα αποφασίσει εάν θα ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.
Διακοπές με την τρίτη αδελφή τους
Τα θύματα της τραγωδίας είναι δύο αδελφές από τη Γαλλία, που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για διακοπές μαζί με την τρίτη αδελφή τους.
Οι δυο άτυχες νέες, ηλικίας 19 και 16 χρονών, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου στις 18.30, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Οπως μεταδίδει η ΡΟΔΙΑΚΗ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που επέπλεε και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Η δεύτερη βρισκόταν στον βυθό της πισίνας και δεν φαίνονταν.
Οι πρώτες πληροφορίες παραπέμπουν στο ότι η μία νεαρή προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.
Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου
Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ιαλυσού να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.
Μέχρι τα μεσάνυχτα, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ιαλυσού που εκτυλίχθηκε η τραγωδία βρίσκονταν και διενεργούσαν έρευνες ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε.
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442