Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πνιγμός κοριτσιών στη Ρόδο : Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης γιατί είχε λήξει το ωράριό του

Πνιγμός κοριτσιών στη Ρόδο : Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης γιατί είχε λήξει το ωράριό του

Είχε λήξει το ωράριο του ναυαγοσώστη και δεν βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου της Ρόδου όπου πνίγηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο αδελφές από τη Γαλλία, 19 και 16 χρονών.

Είχε λήξει το ωράριο του ναυαγοσώστη και δεν βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου της Ρόδου όπου πνίγηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο αδελφές από τη Γαλλία, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο ναυαγοσώστης μαζί με τον διευθυντή της ξενοδοχειακής μονάδας, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Ιαλυσού, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα της Ρόδου, που θα αποφασίσει εάν θα ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.

Διακοπές με την τρίτη αδελφή τους

Τα θύματα της τραγωδίας είναι δύο αδελφές από τη Γαλλία, που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για διακοπές μαζί με την τρίτη αδελφή τους.

Οι δυο άτυχες νέες, ηλικίας 19 και 16 χρονών, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου στις 18.30, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οπως μεταδίδει η ΡΟΔΙΑΚΗ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που επέπλεε και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Η δεύτερη βρισκόταν στον βυθό της πισίνας και δεν φαίνονταν.

Οι πρώτες πληροφορίες παραπέμπουν στο ότι η μία νεαρή προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ιαλυσού να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.

Μέχρι τα μεσάνυχτα, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ιαλυσού που εκτυλίχθηκε η τραγωδία βρίσκονταν και διενεργούσαν έρευνες ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024