Αν είστε θαυμαστές των ταινιών του Wes Anderson θα ξέρετε πως ο διάσημος σκηνοθέτης, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα παιχνιδιάρικα σκηνικά, δίνει ιδιαίτερη σημασία στη φωτογραφία των ταινιών του, ενώ κάθε του πλάνο μοιάζει να είναι ψυχαναγκαστικά τέλειο.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης των ταινιών «The Grand Budapest Hotel», «Moonrise Kingdom», «The Royal Tenenbaums» και «Rushmore» ξεχωρίζει για την αισθητική του κι εύκολα μπορεί κανείς να αναγνωρίσει το μαγικό άγγιγμα του στις ταινίες που υπογράφει.

Και αφού διαβάζετε αυτό το άρθρο, με χαρά σας ανακοινώνουμε πως δεν είστε οι μόνοι που  θαυμάζετε το πολύχρωμο και δημιουργικό O.C.D του Wes Anderson. Συγκεκριμένα, ένας λογαριασμός στο Instagram, με την πολύ εύστοχη ονομασία Accidentally Wes Anderson ( Κατά τύχη Wes Anderson) δημοσιεύσει φωτογραφίες από πραγματικές τοποθεσίες και πολύχρωμα σκηνικά κρυμμένα στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου.

Ξενοδοχεία, μαγαζιά, δρόμοι, φυσικά τοπία και άνθρωποι που κάλλιστα θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του Wes Anderson, συγκεντρώνονται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα accounts του Instagram.

Ακόμα μια απόδειξη του ότι η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία…

Δείτε παρακάτω μερικά πραγματικά τοπία και σκηνικά που θα ζήλευε ακόμα και ο Wes Anderson: