Σε πλήρη εφαρμογή φαίνεται να είναι το σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αστυνόμευση στην Αθήνα.

Στα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ η επιχείρηση «Δίχτυ» αλλά και η εμφάνιση των «Μαύρων Πανθήρων» στο μετρό, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Συγκεκριμένα, πάνοπλοι μαυροντυμένοι αστυνομικοί, με την ονομασία «Μαύροι Πάνθηρες» θα βρίσκονται πλέον και στις αποβάθρες του Μετρό προκειμένου να λειτουργούν αποτρεπτικά για πιθανές εγκληματικές ενέργειες, αλλά και για να αντιμετωπίζουν άμεσα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στους χώρους του Μετρό.

Πρόκειται για τους πάνοπλους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν κάνει την εμφάνισή τους σε τουριστικά σημεία της Αθήνας.

Ωστόσο δεν θα είναι μόνο αυτοί που θα βρίσκονται στο Μετρό, καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας θα βρεθούν στα κέντρα ελέγχου καμερών σταθμών του ΜΕΤΡΟ, προκειμένου να εντοπίζουν ύποπτες κινήσεις πορτοφολάδων, τσαντάκηδων και άλλων παράνομων με στόχο την έγκαιρη επέμβαση και σύλληψή τους.

«Φωτιά» τα σχόλια στα social media

Η επιλογή του ονόματος δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες των social media.

«Μαύροι Πάνθηρες στο Μετρό, Ο Άιρον Μαν στο αεροδρόμιο, άμεση πρόσληψη 1.500 Σπάιντερ-Μαν στη δημοτική αστυνομία» αναφέρει ένας χρήστης.

«Εάν αναλογιστούμε τον ρόλο του Επιθεωρητή Κλουζώ νομίζω η μοναδική ορθή ονομασία της νέας μονάδας της ΕΛΑΣ είναι ροζ πάνθηρες και όχι μαύροι» αναφέρει ένας άλλος.

https://twitter.com/nikosalepis/status/1156576565913948162

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr