Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τί είπε η Lady D στον Κάρολο μετά το διαζύγιό τους;

Τί είπε η Lady D στον Κάρολο μετά το διαζύγιό τους;

Οι δυο τους χώρισαν το 1996, ύστερα από 15 χρόνια γάμου

Από την αποκάλυψη της σχέσης της με τον πρίγκιπα Κάρολο, η 19χρονη τότε Νταϊάνα, έγινε «η αγαπημένη» της κοινής γνώμης και των μέσων ενημέρωσης διεθνώς. Μάλιστα ήταν πιο λαοφιλής  από τον ίδιο τον Πρίγκιπα, κάτι που προφανώς και δυσαρεστούσε τόσο τον ίδιο, όσο και το Παλάτι.

Τα πρώτα «αγκάθια» στον γάμο τους φάνηκαν από πολύ νωρίς, καθώς ο Κάρολος εξακολούθησε να έχει σχέση με τη νυν σύζυγό του Καμίλα, γεγονός που η Νταϊάνα γνώριζε. Τελικά, το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 1996, δηλαδή 15 χρόνια μετά από το γάμο τους που έγινε στις 29 Ιουλίου 1981 και ένα χρόνο πριν το θάνατο της Lady D σε τροχαίο στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997.

Η βασιλική ρεπόρτερ Ingrid Seward αναφέρει μέσα στο βιβλίο της με τίτλο ‘The Queen and Di: The Untold Story’ τι ειπώθηκε ανάμεσα στους δυο αμέσως μετά την έκδοση του διαζυγίου τους. «Tην ημέρα που χώρισαν, ο Κάρολος και η Diana συναντήθηκαν στον πρώτο όροφο, εκεί που βρίσκεται το δωμάτιο ζωγραφικής, το οποίο η Diana αποκαλούσε σαλόνι του διαμερίσματός της στο Παλάτι του Kensington. Κάθισαν λοιπόν μαζί στον κίτρινο καναπέ και ρώτησαν ο ένας τον άλλον «γιατί συνέβη αυτό;»», αναφέρεται στο βιβλίο.  Αυτό που δεν γράφει μέσα στο βιβλίο είναι η απάντηση που έδωσαν σε αυτή την ερώτηση.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024