Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάμελλος: Να μας πει η κυβέρνηση γιατί δεν διαπραγματεύεται με τους θεσμούς

Φάμελλος: Να μας πει η κυβέρνηση γιατί δεν διαπραγματεύεται με τους θεσμούς

Ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά την κυβέρνηση «αν τελικά συμφωνεί με τις δημοσιονομικές προβλέψεις της δικής μας κυβέρνησης ή με τις προεκλογικές προβλέψεις του κ. Στουρνάρα που ισχυριζόταν ότι δεν μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι για το 2019».

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση για την άρνηση διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και τη μη αξιοποίηση του γνωστού «μαξιλαριού ρευστότητας» ζητά ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο βουλευτής μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «οφείλει να μας πει αν τελικά συμφωνεί με τις δημοσιονομικές προβλέψεις της δικής μας κυβέρνησης ή με τις προεκλογικές προβλέψεις του κ. Στουρνάρα που ισχυριζόταν ότι δεν μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι για το 2019».

«Σήμερα πάντως, ο νέος υπουργός Οικονομικών, ο κ. Σταϊκούρας, παραδέχεται τελικά ότι οι δημοσιονομικοί στόχοι πιάνονται, σύμφωνα με τις προβλέψεις και την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ». Για να σχολιάσει: «Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν ήταν ψευδείς οι προεκλογικές δηλώσεις του κ. Στουρνάρα» πρόσθεσε ο κ. Φάμελλος.

Μεταξύ άλλων, έθεσε το ερώτημα «γιατί η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη επιλέγει να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ ακόμα και για περιουσίες που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ», τονίζοντας ότι «δεν θα ήταν σκόπιμο με αυτά τα 30 εκατ. ευρώ, που είναι η ελάφρυνση για τις περιουσίες άνω του 1 εκατ. ευρώ, να κατασκευαστεί ένα νοσοκομείο ή δέκα μονάδες ανακύκλωσης;».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024