Φρανκφούρτη: Τραγικός θάνατος 8χρονου – Άντρας τον έσπρωξε σε ράγες τραίνου
Ο άνδρας έσπρωξε και την μητέρα του 8χρονου, σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, η οποία κατάφερε να ξεφύγει
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα οκτάχρονο αγόρι στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, όταν ένας 40χρονος άνδρας το έσπρωξε στις ράγες του τραίνου.
Οι μαρτυρίες των επιβατών κάνουν λόγο για έναν μαυροντυμένο ενήλικα, ο οποίος έσπρωξε μητέρα και γιο μπροστά από ένα τραίνο InterCity. Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, ο δράστης έσπρωξε και την μητέρα, η οποία κατάφερε τελικά να ξεφύγει.
Στην σύλληψη του δράστη, ο οποίος διέφυγε από το σημείο, προχώρησε λίγο αργότερα η γερμανική αστυνομία κοντά στον σταθμό ενώ διερευνώνται τα κίνητρα πίσω από την δολοφονική ενέργεια του δράστη.
Σύμφωνα με τις αρχές, δεν προκύπτει κάποια σχέση του άνδρα με τα θύματά του. Η μητέρα του άτυχου αγοριού έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
- Aryna Sabalenka: Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο για την καλύτερη τενίστρια του κόσμου
- Στην Αλεξανδρούπολη οι δήμαρχοι των γερμανικών πόλεων Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim
- ΠΑΣΟΚ: Το Υπουργείο Παιδείας εξέθεσε τη χώρα – Η ΕΕ μας παραπέμπει στο ΔΕΕ για διακρίσεις εις βάρος των αναπληρωτών
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
- Μπόνι Τάιλερ: Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια του Total Eclipse of the Heart
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Κεσσές αποστομώνει Βορίδη – «Γνωρίζει και παριστάνει τον ανίδεο, η δικαστική απόφαση τον αναφέρει 44 φορές»
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 4,4% τον Ιούνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442