
Άνδρας δάγκωσε… φίδι για να το εκδικηθεί
Ένας Ινδός που τον δάγκωσε φίδι πήρε την εκδίκησή του, καθώς δάγκωσε και ο ίδιος το ερπετό και το σκότωσε
Ένας Ινδός που τον δάγκωσε φίδι πήρε την εκδίκησή του, καθώς δάγκωσε και ο ίδιος το ερπετό και το σκότωσε, όπως δήλωσε σήμερα ο πατέρας του, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Ο άνδρας αυτός, ο Ρατζ Κουμάρ, χαλάρωνε χθες στο σπίτι του στο νότιο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές απολαμβάνοντας το ποτό του, όταν ένα φίδι μπήκε στο δωμάτιο και τον δάγκωσε, δήλωσε ο πατέρας του.
«Ένα φίδι τον δάγκωσε. Τότε και αυτός με τη σειρά του το δάγκωσε και το έκοψε σε κομμάτια», δήλωσε ο πατέρας, ο Μπαμπού Ραμ.
Η οικογένεια του μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.
«Είναι σίγουρα περίεργο», δήλωσε ο γιατρός του Ρατζ Κουμάρ, ο Ν.Π. Σινγκ. «Έχω δει ανθρώπους να έρχονται με δάγκωμα φιδιού, αλλά ποτέ κάποιον που δάγκωσε ο ίδιος φίδι και μετά να το φέρνει μαζί του σε μια σακούλα».
- Πώς θα προστατευτούν οι καταθέσεις από τις κατασχέσεις
- Μπαχρέιν και Κουβέιτ: Τι άλλαξε και έγιναν αγαπημένοι στόχοι του Ιράν;
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Λύκο της Wall Street»
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ



