«Χαλάει» του Μπέιλ στην Κίνα – Τι συνέβη
Η οικογένεια του Γκάρεθ Μπέιλ δεν θέλει να μετακομίσει στην Ασία, με συνέπεια η μεταγραφή του Ουαλού στη Γιανγκζού Σούνινγκ να βρίσκεται στον αέρα
Προς «ναυάγιο» οδηγείται η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην κινεζική Γιανγκζού Σούνινγκ.
Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες, όλα έδειχναν πως ο Ουαλός ετοίμαζε βαλίτσες για Ασία, η οικογένειά του έβαλε για την ώρα στον πάγκο τις όποιες εξελίξεις.
Όπως αναφέρεται στη Marca και στο BBC, το στενό περιβάλλον του 30χρονου δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην Κίνα και ζήτησε από τους εκπροσώπους του Μπέιλ να του βρουν ομάδα στην Ευρώπη!
Στο πλαίσιο αυτό, το «χρυσάφι» των Κινέζων φαίνεται πως δεν θα καταφέρει να πείσει τον έμπειρο άσο να αλλάξει ήπειρο, καθώς πλέον έχει στραφεί σε άλλες επιλογές.
Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνουν νέα προσπάθεια να βρουν αγοραστή για τον Ουαλό, καθώς δεν έχουν καμία απολύτως πρόθεση να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442