
Οι πίνακες που επέλεξε ο Κ. Μητσοτάκης για το Μέγαρο Μαξίμου
Για την πιο προβεβλημένη θέση στο γραφείο του, δεν επέλεξε κάποιον πίνακα από την δεξαμενή της εθνικής Πινακοθήκης. Κράτησε το έργο του Γιάννη Αδαμάκου από την σειριά «ΜΠΛΕ».
Λένε πως μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Αλλά και με χιλιάδες μηνύματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε το παιχνίδι της επικοινωνίας με μια κίνηση ΜΑΤ. Για την πιο προβεβλημένη θέση στο γραφείο του, δεν επέλεξε κάποιον πίνακα από την δεξαμενή της εθνικής Πινακοθήκης. Κράτησε το έργο του Γιάννη Αδαμάκου από την σειριά «ΜΠΛΕ». Τον ίδιο πίνακα που είχε και στο γραφείο του στη Νέα Δημοκρατία και ανήκει στην προσωπική του συλλογή.
Καθοριστικό ρόλο στις αφαιρετικές επιλογές του Πρωθυπουργού.. έπαιξε και η σύζυγός του Μαρέβα.
Αυτή τη φορά η «Ελλάδα Ευγνωμονούσα» δεν επέστρεψε στο Μαξίμου.. Για πολλούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάει αποστάσεις από τον συγκεκριμένο πολιτικό πόλο της παράταξής του, όμως στέλνει μήνυμα σύνδεσης με την Ορθοδοξία και την παράδοση επιλέγοντας την Παναγία με τον Χριστό, του Κωνσταντίνου Παρθένη.
Πηγή: Onetv.gr
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού
- «Τάδε Εφη Ξένου»: Ο 2ος έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Φτώχεια: Σε κίνδυνο 1 στους 5 πολίτες στην Ελλάδα
- Βέλγιο: Το τρένο κινούνταν με 120 χλμ και το σχολικό εκτοξεύτηκε 15 μέτρα – Θρήνος για τους νεκρούς
- Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κώστας Σλούκας
- Σπείρα εξαπατούσε πολίτες μέσω taxisnet – Δεκάδες δράστες λάμβαναν προνοιακά επιδόματα και κρατικές επιδοτήσεις




