Εγκλήματα κατά των γυναικών που συγκλόνισαν το πανελλήνιο
Άγρια και ειδεχθή εγκλήματα που καθήλωσαν το πανελλήνιο.
Μια σειρά από δολοφονίες και απόπειρες κατά γυναικών συγκλόνισαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Άγρια και ειδεχθή εγκλήματα που καθήλωσαν το πανελλήνιο.
Ιούλιος 2012: Η 15χρονη Μυρτώ που έκανε διακοπές στο νησί της Πάρους κακοποιήθηκε σεξουαλικά από άντρα Πακιστανικής καταγωγής. Στη συνέχεια προσπάθησε να συνθλίψει το κρανίο της με μια πέτρα. Η Μυρτώ δίνει σήμερα τη δική της μάχη για τη ζωή.
Αύγουστος 2013: Η 17χρονη Ασπασία Μπόγρη θα δώσει την πιο δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Νωρίτερα ο πατέρας της την είχε πυροβολήσει εξ επαφής στην κεντρική πλατεία του Αργους για να εκδικηθεί τη σύζυγό του που τον εγκατέλειψε.
Δείτε αναλυτικά.
- ΕΚΤ: Στο μικροσκόπιο τα αποθεματικά – Τι σημαίνει για τις ελληνικές τράπεζες
- Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για τη μη διαβίβαση του πορίσματος Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)


































![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442