
Πήλιο: Η επική ατάκα μαγείρισσας στον Μπόρις Τζόνσον για τα… μαλλιά του
Η αδυναμία του Μπόρις Τζόνσον για το Πήλιο είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι όμως είναι τα σχόλια που ακούει από τους ντόπιους όταν επισκέπτεται την πανέμορφη πόλη της Ελλάδας.
Η αδυναμία του Μπόρις Τζόνσον για το Πήλιο είναι γνωστή. Αυτό που δεν είναι όμως είναι τα σχόλια που ακούει από τους ντόπιους όταν επισκέπτεται την πανέμορφη πόλη της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, ο Μπόρις Τζόνσον επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, καθώς ο πατέρας του έχει βίλα εκεί και συγκεκριμένα στην Αργαλαστή του Πηλίου.
Κάθε φορά που έρχεται στην χώρα μας, ο νέος Πρωθυπουργός της Βρετανίας αγαπά να τρώσει στα ταβερνάκια των γύρω χωριών και να μιλά με ντόπιους.
Αυτό επιβεβαίωσε και η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Νικολέττα Κουτλάκγκα, η οποία μίλησε στο Euronews και θυμήθηκε τι του είπε όταν τον συνάντησε.
Η κ. Νικολέττα δήλωσε: «Του είπα για τα μαλλιά του. Ότι είναι ξανθά μακριά και ατημέλητα. Γέλασε και του είπα: «Αν ήσουν κορίτσι θα ήσουν μια όμορφη κούκλα. Θα έμοιαζες με την Barbie».
Οι κάτοικοι της περιοχής λένε, πως το εστιατόριο της κ. Νικολέττας είναι ένα από τα αγαπημένα του Μπόρις Τζόνσον μιας και είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας.
- Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- Ο φωτογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο για τη φωτογραφία των Μέσι – Γιαμάλ
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαρροή αερίου σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά
- Όταν η Μαίρη Λίντα ξεσήκωσε τον Λευκό Οίκο με τον Μανώλη Χιώτη
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τον πρώτο μεταδοτικό καρκίνο σε ψάρια
- Συνομιλίες του επικεφαλής της Μοσάντ με τον ομόλογό του της CIA στις ΗΠΑ





