
Πήλιο: Η επική ατάκα μαγείρισσας στον Μπόρις Τζόνσον για τα… μαλλιά του
Η αδυναμία του Μπόρις Τζόνσον για το Πήλιο είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι όμως είναι τα σχόλια που ακούει από τους ντόπιους όταν επισκέπτεται την πανέμορφη πόλη της Ελλάδας.
Η αδυναμία του Μπόρις Τζόνσον για το Πήλιο είναι γνωστή. Αυτό που δεν είναι όμως είναι τα σχόλια που ακούει από τους ντόπιους όταν επισκέπτεται την πανέμορφη πόλη της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, ο Μπόρις Τζόνσον επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, καθώς ο πατέρας του έχει βίλα εκεί και συγκεκριμένα στην Αργαλαστή του Πηλίου.
Κάθε φορά που έρχεται στην χώρα μας, ο νέος Πρωθυπουργός της Βρετανίας αγαπά να τρώσει στα ταβερνάκια των γύρω χωριών και να μιλά με ντόπιους.
Αυτό επιβεβαίωσε και η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Νικολέττα Κουτλάκγκα, η οποία μίλησε στο Euronews και θυμήθηκε τι του είπε όταν τον συνάντησε.
Η κ. Νικολέττα δήλωσε: «Του είπα για τα μαλλιά του. Ότι είναι ξανθά μακριά και ατημέλητα. Γέλασε και του είπα: «Αν ήσουν κορίτσι θα ήσουν μια όμορφη κούκλα. Θα έμοιαζες με την Barbie».
Οι κάτοικοι της περιοχής λένε, πως το εστιατόριο της κ. Νικολέττας είναι ένα από τα αγαπημένα του Μπόρις Τζόνσον μιας και είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας.
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Καταλύτης η διαγραφή Πολάκη για ξεκαθάρισμα πριν το κόμμα Τσίπρα
- Μουντιάλ 2026: Θετικό κλίμα στις επαφές FIFA – Ιράν
- Σταθερό το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για ακίνητα στην Αττική – Τι αναζητούν
- Eurovision 2026: Ο διεθνής Τύπος για τον θρίαμβο της Βουλγαρίας και το ελληνικό «Ferto»






