Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Έφτασε στην Ελλάδα ο Κουζμίνσκας

Ολυμπιακός : Έφτασε στην Ελλάδα ο Κουζμίνσκας

Ο Λιθουανός φόργουορντ Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αποτελεί τον τρίτο παίκτη των Ερυθρόλευκων που ήρθε στην χώρα μας. Το Σάββατο 27/7 αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις

Αφίξεων συνέχεια για τον Ολυμπιακό. Μετά τον Κέβιν Πάντερ και τον Ογκουστίν Ρούμπιτ, ήρθε η σειρά του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για να πατήσει το πόδι του στην χώρα μας.

Ο Λιθουανός φόργουορντ, ο οποίος έχει ήδη ενταχθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, έφτασε στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Παρασκευής 26/7 για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο «Κούζμι» ήρθε στη χώρα μας με πτήση μέσω Βαρσοβίας και προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 23:50. Ο πρώην σούπερ σταρ των Νικς θα πάει κατευθείαν στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ξεκουραστεί από το πολύωρο και δύσκολο ταξίδι, καθώς αύριο θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής τους στους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά η άφιξή του Κουζμίνσκας στην Ελλάδα ήταν προγραμματισμένη για τις 21:45, αλλά λόγω ενός προβλήματος, το αεροπλάνο που τον μετέφερε έφτασε τελικά δύο ώρες αργότερα.

Το Σάββατο θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα γνωριστεί με τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστεί για τουλάχιστον έναν χρόνο στον Πειραιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Κουζμίνσκας ανέφερε: «Είχα μια καθυστέρηση, είμαι εδώ και αυτό είναι το ευχάριστο. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Λίγες χώρες αγαπούν το μπάσκετ με τέτοιο τρόπο, μία είναι η Λιθουανία και άλλη μία η Ελλάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν περίεργα για εμένα. Άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού και την θέση μου. Μπορεί να είμαι βετεράνος αλλά είμαι ακόμα πολύ νέος, μέσω του Ολυμπιακού θέλω να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό» , είπε αρχικά.

Για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό: «Έχω μιλήσει με τον κόουτς Μπλατ, με κάποιον από τους παίκτες δεν έχω συνυπάρξει σε κάποια ομάδα αλλά έχω βρεθεί αντίπαλος με πολλούς από αυτούς, όπως για παράδειγμα με τον Παπανικολάου με τις εθνικές ομάδες. Το σημαντικό για εμένα δεν είναι ο τρόπος που θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό, πως θα είναι δηλαδή η ατμόσφαιρα, το κλίμα».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024