Για το βιβλιοπωλείο «Αστέγων», το oποίο στεγάζεται στην οδό Πειραιώς 132, μίλησε στην εκπομπή One Channel, ο ιδιοκτήτης, Λεωνίδας Κουρσούμης.
H συγκέντρωση των βιβλίων γίνεται από πολίτες, οι οποίοι προσφέρουν τα βιβλία που δεν αξιοποιούν πλέον.
Το κόστος κάθε βιβλίου ανέρχεται στα 2 ευρώ και μια ΚΙΝΣΕΠ, η οποία στηρίζει το εγχείρημα, διαχειρίζεται τα χρήματα και τα διαθέτει ως νοίκι και μεροκάματο σε δύο αστέγους.
Για να δώσει ή να αγοράσει κάποιος βιβλία από το βιβλιοπωλείο των «Αστέγων», δεν έχει παρά να μεταβεί στην Πειραιώς 132.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.