Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βικτόρια Πλζεν : Ξεκουράζει βασικούς ενόψει Ολυμπιακού

Βικτόρια Πλζεν : Ξεκουράζει βασικούς ενόψει Ολυμπιακού

Η Βικτόρια Πλζεν αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με την Καρβίνα για το πρωτάθλημα, καθώς ακολουθεί η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (30/7) στο Γ. Καραϊσκάκης

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Βικτόρια Πλζεν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρβίνα για το τσέχικο πρωτάθλημα, όπως προανήγγειλε ο βοηθός του Πάβελ Βρμπα, Ζντένεκ Μπέτσκα.

Οι Τσέχοι έχουν στο μυαλό τους τη μεγάλη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε «λίφτινγκ» στην αρχική 11άδα της Βικτόρια Πλζεν.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Ζντένεκ Μπέτσκα, ο οποίος τόνισε: «Δύο μέρες αργότερα, φεύγουμε για την Ελλάδα, όπου μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα είναι πιθανές, αλλά δεν μπορώ να σας τις αποκαλύψω. Έχουμε ένα ευρύ ρόστερ, ώστε όταν κάποιος τραυματιστεί, να υπάρχει αντάξιος αντικαταστάτης του. Για παράδειγμα, μετά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε στην άμυνα, βρήκαμε ικανοποιητικές λύσεις…».

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες στο 0-0, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (30/7).

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024