Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και την Τσιάνγκσου Σουνίνγκ και με… τρελές αποδοχές μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Marca.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως όλα δείχνουν, θα καταφέρει να ξεφορτωθεί τον Ουαλό μεσοεπιθετικό (και το… ασήκωτο συμβόλαιό του), τον οποίο δεν υπολογίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν εν όψει της νέας σεζόν.
Παρά το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν Μονάχου, αλλά και την προοπτική επιστροφής στην Τότεναμ, ο Μπέιλ φαίνεται να επιλέγει το κινεζικό ποδόσφαιρο.
Οι ιδιοκτήτες της Τσιάνγκσου Σουνίνγκ, οι οποίοι κατέχουν και το 70% των μετοχών της Ίντερ, προσφέρουν στον Ουαλό σταρ τριετές συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές 22 εκατ. ευρώ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του