Οταν ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ Οδ. Κωνσταντινόπουλος,  έλεγε στη Βουλή ότι όπου και να κοιτάξει βλέπει παντού ΠαΣοΚ, ίσως ορισμένοι να το εξέλαβαν ως υπερβολή. Ελα όμως που δεν είναι, αφού το περίφημο Κιόσκι του Προεδρικού Μεγάρου, στη γιορτή της Δημοκρατίας, γέμισε από Πασόκους. Οχι δεν ήταν μόνο η Φώφη Γεννηματά, που καμάρωνε μεν ακούγοντας τους Βελόπουλο και Βαρουφάκη να δηλώνουν ότι κάποτε υπήρξαν ΠαΣοΚ, πλην όμως ένιωθε (και το παρατηρούσες στο πρόσωπό της) μια ικανοποίηση που το ΠαΣοΚ απαλλάχθηκε από αυτούς τους δύο.

Οπως λέει ο Βηματοδότης, ο μόνος που χαιρόταν να ακούει τον Βελόπουλο να λέει πως ήταν ΠαΣοΚ δεν ήταν άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα. Οταν ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης τού εξηγούσε πώς έγινε ΠαΣοΚ (και ήταν μάλιστα οργανωμένος) αλλά και πώς έφυγε, ο κ. Τσίπρας γελούσε. Και με τι νομίζετε ότι γέλασε πιο πολύ; Οταν άκουσε τον κ. Βελόπουλο να λέει «έφυγα από το ΠαΣοΚ όταν κατάλαβα ότι έκλεβαν». Εκεί να δείτε γέλιο ο κ. Τσίπρας.

Πάντως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν τον κ. Βελόπουλο να λέει ότι έχει έναν αδελφό που ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Τον ρώτησαν εάν αυτό συνέβη πριν από χρόνια: «Οχι, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου στην Α’ Θεσσαλονίκης» ήταν η απάντησή του. Η επόμενη ερώτηση ήταν «Είχε άλλο όμως επίθετο;», αλλά ο κ. Βελόπουλος τους ενημέρωσε ότι έχουν το ίδιο επίθετο, έκαναν μάλιστα μαζί και ραδιοφωνική εκπομπή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο