«Σαπίζουν» δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα στα αμαξοστάσια
Παροπλισμένα είναι δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία έχουν υποστεί βλάβες κατά τη διάρκεια της αντιμετώπισης των πυρκαγιών, ενώ η χώρα μας βρίσκεται «στην καρδιά» της αντιπυρικής περιόδου με μεγάλες ελλείψεις στα μέσα πυρόσβεσης.
Παροπλισμένα είναι δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία έχουν υποστεί βλάβες κατά τη διάρκεια της αντιμετώπισης των πυρκαγιών, ενώ η χώρα μας βρίσκεται «στην καρδιά» της αντιπυρικής περιόδου με μεγάλες ελλείψεις στα μέσα πυρόσβεσης.
Συγκεκριμένα, το Πυροσβεστικό Σώμα διαθέτει περίπου 1700 οχήματα σε όλη τη χώρα, το 30% αυτών των οχημάτων είναι ηλικίας άνω των 30 ετών, το 25% είναι κάτω των 20 ετών και είναι αυτά τα οποία θεωρούνται καινούρια.
Από τους πρόσφατους διαγωνισμούς που προκηρύχθηκαν για την ανανέωση αυτού του στόλου (85 νέα οχήματα ήταν ο στόχος) λόγω περιορισμένων κονδυλίων, προκύπτει ότι οι εταιρείες μπορούν να προμηθεύσουν με μόλις 43 νέα πυροσβεστικά οχήματα το Σώμα, οχήματα τα οποία θα παραδοθούν το νωρίτερο το 2021.
Πηγή: onetv.gr
- Συνενοχή
- Κατρίνης: Ένα drone επιβεβαίωσε ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι
- Αποκλειστικά από τα φυλάκια η προσέλευση στο πρώην Ειρηνοδικείο από Δευτέρα – Η ανακοίνωση
- LIVE: Λίβερπουλ – Τσέλσι
- Ορλάντο Μπλουμ: Μαζί με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας σε ένα εκρηκτικό θρίλερ επιβίωσης
- Τι εκτιμούν οι στρατιωτικές αρχές για το πλωτό drone στην Λευκάδα; – Ποιος ήταν ο στόχος και οι χειριστές του
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Καιρός: Θερμή εισβολή από την ερχόμενη εβδομάδα – Πότε θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος στους 34°C
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442