Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στο Περιστέρι: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 25χρονου

Δολοφονία στο Περιστέρι: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 25χρονου

Οπτικό υλικό ενδέχεται να απεικονίζει τον δράστη της δολοφονίας μαζί με τον σύνεργό του.

O κλοιός γύρω από τον άνδρα που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 25χρονο Τούρκο με κουρδική καταγωγή στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι φαίνεται να σφίγγει καθώς οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Μάλιστα οι κάμερες ασφαλείας της καφετέριας έχουν «συλλάβει» τον πιθανό δολοφόνο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διέφυγε από το σημείο. Ο δράστης  φορούσε μπλε μπλούζα και ήταν αρκετά γυμνασμένος.

Σε βίντεο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εμφανίζεται σε κάμερες ασφαλείας γειτονικών κτιρίων ένας άνδρας που ταιριάζει σε αυτήν την περιγραφή να κινείται με μηχανή στα στενά γύρω από το καφέ του ηθοποιού. Αυτό είναι ένα από τα υλικά που εξετάζεται καρέ -καρε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας.

Ο δολοφόνος διέφυγε πεζός από το σημείο και κατευθύνθηκε στην οδό Κηπουπόλεως. Εκεί ερευνάται αν τον περίμενε συνεργός του. Μάλιστα στον συγκεκριμένο δρόμο, σε άλλο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται μία μηχανή με δυο επιβαίνοντες να περνάει με μεγάλη ταχύτητα και να χάνεται στα στενά της περιοχής μόλις λίγα λεπτά μετά το έγκλημα.

Τι είπε η σύζυγος του θύματος

Ο 25χρονος είχε έρθει στη χώρα μας παρανόμως τον Φεβρουάριο του 2018. Δεν είχε ποινικό παρελθόν. Έμενε κοντά στο καφέ-μπαρ του γνωστού ηθοποιού. Το κινητό του βρίσκεται στα χέρια των αρχών μήπως και «προδώσει» περίεργες επαφές ή ανοιχτούς λογαριασμούς. Η σύζυγός του κλήθηκε από τις αρχές και φέρεται να είπε:

«Στην Τουρκία δεν είχαμε διαφωνίες με κανέναν. Δεν αναγνωρίζω ούτε τον άνθρωπο που κάθεται με τον σύζυγό μου ούτε τον δράστη. Ηρθαμε στην Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο. Δεν δουλεύαμε. Μας έστελναν λεφτά οι γονείς μας.»

Δύο τα σενάρια της δολοφονίας

Τα σενάρια για την εκτέλεση σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι δυο:  Το πρώτο θέλει να υπάρχει από πίσω προσωπικό κίνητρο λόγω της κίνησης του εκτελεστή να συνεχίσει με μανία να χτυπά το θύμα ενώ ήταν ήδη νεκρό. Το δεύτερο σενάριο είναι να επρόκειτο για συναλλαγή που δεν πήγε και τόσο καλά. Σε αυτήν την περίπτωση θα εξεταστεί ο ρόλος του αγνώστου άνδρα που καθόταν μαζί του πριν.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024