Μετά την εξήγηση που προκάλεσε σάλο τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στην LGΒΤΙ κοινότητα της Κύπρου, οι χρήστες του Twitter αποφάσισαν να διακωμωδήσουν λίγο την κατάσταση και να εκφράσουν τις απορίες τους.
Τι θα γινόταν λοιπόν αν μία γυναίκα κυοφόρησε το πρώτο εξάμηνο του 15 ή έκανε σεξ στη βροχή με κεραυνούς; Μήπως το παιδί θα έβγαινε αλάνθαστο ή θα ήταν ο Θωρ;
Αυτά τα ερωτήματα «προβληματίζουν» τους χρήστες του διαδικτύου μετά την απίστευτη εξήγηση που έδωσε ο Μητροπολίτης, ο οποίος ανέφερε πως «Οι gay γεννιούνται κατά την ώρα του πρωκτικού έρωτα ενός straight ζευγαριού, και μόνο αν αρέσει στη γυναίκα. Τότε, η επιθυμία αυτή μεταφέρεται στο έμβρυο. Κι αυτό είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο», είπε ο μητροπολίτης Μόρφου, επικαλούμενος τον γέροντα Πορφύριο».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.