
Το πρώτο ποστ του Εσίτι ως παίκτης του ΠΑΟΚ
Τι έγραψε στο πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο Νιγηριανός μέσος Άντερσον Εσίτι
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7) το νεότερο μεταγραφικό του απόκτημα, με τον Άντερσον Εσίτι να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και να ντύνεται επισήμως στα «ασπρόμαυρα».
Μάλιστα, ο Νιγηριανός μέσος δεν έχασε καθόλου χρόνο και βρίσκεται από χτες στο Χορστ προκειμένου να ενταχθεί και με τη βούλα στο ρόστερ της νέας του ομάδα.
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο 25χρονος ανάρτησε και το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του «δικέφαλου του Βορρά», το οποίο φυσικά αφορούσε τη μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
«Ευλογημένος» έγραψε χαρακτηριστικά ο Εσίτι, εκφράζοντας τη χαρά του για το γεγονός πως πλέον θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα».
Δείτε τη δημοσίευση:
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…



