Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κοεντράο δεν έχει κλείσει την πόρτα στον ΠΑΟΚ

Ο Κοεντράο δεν έχει κλείσει την πόρτα στον ΠΑΟΚ

Γέφυρες επικοινωνίας προς τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ρίχνει ο Φάμπιο Κοεντράο με βάση τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Λεϊσόες, Αντρέ Κάστρο και προσωπικός φίλος του Πορτογάλου αμυντικού

Ο τεχνικός διευθυντής της Λεϊσόες, Αντρέ Κάστρο, με δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος μπακ Φάμπιο Κοεντράο ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Ο παράγοντας της Λεϊσόες μίλησε στο Μετρόπολις λέγοντας αρχικά τα εξής: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Φάμπιο Κοεντράο. Έχει κατακτήσει τα πάντα».

Για την Πόρτο και τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Η Πόρτο δεν συνεχίζει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη αλλά έχει πολλές προτάσεις από ομάδες. Μία από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ με τον οποίο είχε συμφωνήσει στο οικονομικό. Ήταν όμως το οικογενειακό του πρόβλημα που τον έκανε διστακτικό. Πολύ σημαντικό είναι το θέμα του σχολείου καθώς θέλει να μην έχουν πρόβλημα η κόρη του και ο γιος του με την προσαρμογή τους και την εκπαίδευσή τους».

Αν υπάρχει πιθανότητα να αναζωπυρωθεί η προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ: «Ο Φάμπιο ήθελε πολύ να παίξει στον ΠΑΟΚ, όλα είναι ανοιχτά να παίξει στον ΠΑΟΚ καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια».

Τι είπε ο ίδιος ο Κοεντράο για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή που έχει όπως είπε ο Κοεντράο γατί είναι ευνοϊκές όλες οι συνθήκες. Και σαν ομάδα αλλά και για τη διαβίωσή του παρά το πρόβλημα με το σχολείο που σκέφτεται…».

Για τις ιατρικές εξετάσεις στην Πόρτο και το αν κόπηκε σ’ αυτές είπε: «Δεν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις καθόλου γιατί δεν υπήρξε επίσημη πρόταση της Πόρτο. Ο Κοεντράο είναι έτοιμος να αγωνιστεί, προπονείται και το μόνο που μένει, είναι και να μάθει τους συμπαίκτες του».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024