Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Α. Τσιγκρής στο One Channel: Η εγκληματικότητα αλλάζει όταν αλλάζουν οι κοινωνίες

Α. Τσιγκρής στο One Channel: Η εγκληματικότητα αλλάζει όταν αλλάζουν οι κοινωνίες

«Βίαιη στυγνή εκτέλεση» χαρακτήρισε την εν ψυχρό δολοφονία που έγινε σε καφετέρια στο Περιστέρι ο Άγγελος Τσιγκρής

«Βίαιη στυγνή εκτέλεση» χαρακτήρισε την εν ψυχρό δολοφονία που έγινε σε καφετέρια στο Περιστέρι ο Άγγελος Τσιγκρής. Μιλώντας στην εκπομπή One Report, o καθηγητής εγκληματολογίας και βουλευτής με τη ΝΔ στην Αχαϊα τόνισε πως «η εγκληματικότητα αλλάζει όταν αλλάζουν οι κοινωνίες. Είναι πιστό παρακολούθημα της κοινωνίας». Παράλληλα έκανε λόγο για «ποσοτική και ποιοτική μετεξέλιξη του εγκλήματος».

Σημείωσε πως υπάρχουν «κοινωνική πρόληψη και καταστολή» που είναι «τα φάρμακα του «καρκινώματος της εγκληματικότητας». Σχετικά με τη δημογραφία των εγκλημάτων υποστήριξε πως «όταν αυξάνει η υποπολιτισμικότητα σε μια κοινωνία αυξάνονται οι συγκρούσεις» και πρόσθεσε πως «οι δεύτερης γενιάς μετανάστες είναι συνήθως η πιο εγκληματογενής ομάδα μια και ζουν σε οριακότητα».

Για τη μετανάστευση είπε πως «ή τους δέχεσαι, τους νομιμοποιείς, τους κάνεις Έλληνες και τους ενσωματώνεις στην κοινωνία και την οικονομία, όσους μπορεί ν’ αντέξει η χώρα» ή «με διαδικασίες τους επαναπροωθείς στο τόπο καταγωγής τους». «Αυτό χάλι με τη Μόρια και τη Λέσβο δεν είναι ανθρωπισμός. Εάν δεις πως ζούνε αυτοί οι άνθρωποι, πονάει η ψυχή σου. Και κάθε χρόνο καταδικάζεται η χώρα μας για τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών» κατέληξε.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024