Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο

Μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτα σημειώθηκε τη νύχτα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτα σημειώθηκε τη νύχτα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκαψαν 4-5 αυτοκίνητα σε πιλοτή

Το πιο σοβαρό περιστατικό συνέβη στις 03.14 της Πέμπτης στα Πετράλωνα, όπου παραδόθηκαν στις φλόγες 4-5 αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε πιλοτή πολυκατοικίας επί της οδού Αντιπάτρου 4.

Το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη και γι αυτό δεν μπορεί ακόμη να εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός των αυτοκινήτων που εμπλέκονται.

Το μπαράζ των εμπρησμών είχε ξεκινήσει λίγα λεπτά νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 02.44, στο Μαρούσι, όπου παραδόθηκε στις φλόγες σταθμευμένο ΙΧ επί της οδού Αγγελου Σικελιανού.

Και μοτοσικλέτα

Στις 02.50, πυρκαγιά ξέσπασε σε μοτοσικλέτα που βρισκόταν σε πιλοτή πολυκατοικίας, στην οδό Σοφοκλέους 12 στον Αγιο Δημήτριο Αττικής.

Στις 03.14, στους Αμπελοκήπους της Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση των οδών Αγάθωνος και Καλλιθέας κάηκε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον δρόμο.

Και στο Ηράκλειο της Κρήτης ξέσπασε φωτιά σε σταθμευμένο όχημα, στις 02.54, στη διασταύρωση των οδών Θουκυδίδου και Ξενοφώντος.

Σε όλα τα συμβάντα επιλήφθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και έσβησαν τις πυρκαγιές χωρίς να τραυματιστεί ή να κινδυνέψει κανείς.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024