Φωτογραφίες: Automedia

Προ ημερών συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης μια επταθέσια εκδοχή του 01 η οποία βάσει του προϊοντικού σχεδιασμού της θυγατρικής της Geely, θα προστεθεί στην γκάμα του SUV αμέσως μετά την υποφαινόμενη coupe SUV παραλλαγή του η οποία επίσης βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η κινεζική φίρμα δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην τοπική αγορά μιας και σύμφωνα με τα σχέδιά της, η πλειονότητα των προϊόντων της θα διατεθεί προοδευτικά και στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτό θα ισχύσει και για την coupe SUV παραλλαγή του 01 η οποία ωστόσο ενέχει και ένα άλλου είδους ευρωπαϊκό ενδιαφέρον.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο μοντέλο θα αποτελέσει τη βάση για την εξέλιξη του SUV της Lotus το οποίο ωστόσο, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς θα προσφέρει και θα στοχεύσει σε πολύ υψηλότερες επιδόσεις σε σχέση με το κινεζικό μοντέλο.

Ανεξαρτήτως της διττής προοπτικής του συγκεκριμένου δοκιμαστικού πρωτοτύπου, στην αθέατη πλευρά του βρίσκεται η compact πλατφόρμα CMA δια χειρός Volvo, κάτι που συνεπάγεται ότι προοδευτικά εκτός από τις πολλαπλές παραλλαγές αμαξώματος το νέο coupe SUV της Lynk & Co θα εντάξει στις επιλογές του εκτός από συμβατικούς κινητήρες και υβριδικές επιλογές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο