Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lynk & Co 01 Coupe: Σε διπλό ταμπλό

Lynk & Co 01 Coupe: Σε διπλό ταμπλό

Η κινεζική φίρμα δοκιμάζει την τρίτη, coupe SUV εκδοχή αμαξώματος του δημοφιλούς SUV της με τα διακριτικά 01 το οποίο θα έχει και διπλή ευρωπαϊκή προοπτική, καθώς εκτός από τη διάθεσή του στη γηραιά ήπειρο, θα αποτελέσει την αφετηρία και για το πρώτο SUV της Lotus το οποίο φυσικά ωστόσο θα υιοθετήσει ένα πιο σπορ προφίλ.

Φωτογραφίες: Automedia

Προ ημερών συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης μια επταθέσια εκδοχή του 01 η οποία βάσει του προϊοντικού σχεδιασμού της θυγατρικής της Geely, θα προστεθεί στην γκάμα του SUV αμέσως μετά την υποφαινόμενη coupe SUV παραλλαγή του η οποία επίσης βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η κινεζική φίρμα δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην τοπική αγορά μιας και σύμφωνα με τα σχέδιά της, η πλειονότητα των προϊόντων της θα διατεθεί προοδευτικά και στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτό θα ισχύσει και για την coupe SUV παραλλαγή του 01 η οποία ωστόσο ενέχει και ένα άλλου είδους ευρωπαϊκό ενδιαφέρον.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο μοντέλο θα αποτελέσει τη βάση για την εξέλιξη του SUV της Lotus το οποίο ωστόσο, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς θα προσφέρει και θα στοχεύσει σε πολύ υψηλότερες επιδόσεις σε σχέση με το κινεζικό μοντέλο.

Ανεξαρτήτως της διττής προοπτικής του συγκεκριμένου δοκιμαστικού πρωτοτύπου, στην αθέατη πλευρά του βρίσκεται η compact πλατφόρμα CMA δια χειρός Volvo, κάτι που συνεπάγεται ότι προοδευτικά εκτός από τις πολλαπλές παραλλαγές αμαξώματος το νέο coupe SUV της Lynk & Co θα εντάξει στις επιλογές του εκτός από συμβατικούς κινητήρες και υβριδικές επιλογές.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024