
Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 : Χωρίς Μοζγκόφ στην Κίνα η Ρωσία
Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Εθνική Ρωσίας στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, καθώς έγινε οριστική η απουσία του Τιμοφέι Μοζγκόφ
Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ δεν θα δώσει το παρών στην αποστολή της Εθνικής Ρωσίας για το Παγκόσμιο της Κίνας.
Ο 33χρονος σέντερ, με τη μακρόχρονη θητεία στον «μαγικό» κόσμο του NBA, δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ρωσίας, καθώς υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης. Η Ρωσία θα έχει ως αντιπάλους στη διοργάνωση, την Αργεντινή, τη Νότιο Κορέα και την Νιγηρία.
Ο Μοζγκόφ το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ, ενώ πρόσφατα «συνδέθηκε» το όνομά του με την Χίμκι, όπου αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι και το 2010. Στο NBA, εκτός από τους Μάτζικ έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Νικς, των Νάγκετς, των Καβαλίερς, των Λέικερς και των Μπρούλιν Νετς.
Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, Αντρέι Κιριλένκο, δήλωσε σχετικά με τον «θηριώδη» σέντερ: «Η ομάδα μας χρειάζεται τον Μοζγκόφ και θα μας έδινε σημαντική βοήθεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά μόνο εάν ήταν υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση».
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα
- Σταθερότητα ή ακυβερνησία; Η Ιστορία διαψεύδει το δίλημμα που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στη Σητεία – Ήχησε το 112
- Έρχονται τα νέα τιμολόγια ρεύματος – Σε σταθερή άνοδο τα μπλε
- Πες μου τι θέλεις να σου πω ποια άσκηση σου ταιριάζει
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας με 39αρια – Πού θα βρέξει


