Πλζεν – Ολυμπιακός : Η 11αδα που επέλεξε ο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 11 που θα ξεκινήσουν στο σπουδαίο ματς του Ολυμπιακού με την Πλζεν στην Τσεχία για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League - Δείτε και την ενδεκάδα των Τσέχων
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (20:00) τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν σκορ πρόκρισης από σήμερα απέναντι στους Τσέχους και ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους «11» που είχαν ξεκινήσει στην πρόβα τζενεράλε απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη την περασμένη βδομάδα, χωρίς την παραμικρή αλλαγή στο αρχικό σχήμα.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα γκολπόστ θα ξεκινήσει ο Ζοσέ Σα, από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκας, ενώ στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης. Μπροστά τους θα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, από τα δεξιά της επίθεσης θα αναπτύσσεται ο Ποντένσε και από αριστερά ο Γιώργος Μασούρας, με αιχμή του δόρατος τον Γκερέρο.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου