
Γραμμή Ζωής: Εξαφανίστηκε ο 18χρονος Ibrahim στη Θεσσαλονίκη
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Θεσσαλονίκης μετά την εξαφάνιση του 18χρονου Ibrahim Abdullah, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 12 Ιουλίου.
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Θεσσαλονίκης μετά την εξαφάνιση ενός 18χρονου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 12 Ιουλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής, ο 18χρονος Ibrahim Abdullah χάθηκε από την περιοχή των Συκεών στις 12 Ιουλίου του 2019.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτό πράσινο παντελόνι, λευκή μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 καθώς και με την Άμεση Δράση.
- Φωτιά στην Άρτα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
- Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Ηράκλειο: «Του έβαλε μαξιλάρι στο πρόσωπο και προσπάθησε να τον πνίξει» – Σοκάρει στο in η μητέρα του 8χρονου
- Τσουκαλάς για συντάξεις χηρείας: Η κυβέρνηση, υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ, αναγκάζεται να εφαρμόσει τις προτάσεις μας
- Παράνομο υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών εξακολουθεί να κυκλοφορεί στο X
- Ο Ματέους Φερνάντες στην Τότεναμ με ποσό-ρεκόρ


