Μία απίστευτη επίθεση δέχτηκε ένας καταστηματάρχης στην Χερσόνησο Κρήτης όταν ένας τουρίστας του… δάγκωσε το Μάτι.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο καταστηματάρχης θέλησε να εξηγήσει στον Ρώσο τουρίστα πως δεν πουλά μπλούζες με πέντε ευρώ και γενικότερα δεν έχουν εκπτώσεις.

Ωστόσο ο τουρίστας έγινε έξω φρενών από την απάντησή του. Όταν ο καταστηματάρχης του ζήτησε να περάσει έξω και να απευθυνθεί σε άλλα μαγαζιά μήπως και βρει αυτό που έψαχνε, εκείνος όμως επέμεινε και μάλιστα τσατισμένος έφτυσε στα ρούχα, όπως καταγγέλλεται.

Έτσι ο 44χρονος σύζυγος της ιδιοκτήτριας υποχρεώθηκε να του κάνει παρατήρηση ώστε να βγει έξω.

Δεν πρόλαβε να στρέψει την πλάτη του και ο 33χρονος Ρώσος βρισκόταν ακριβώς πίσω του, έτοιμος να τον αρπάξει. Ενστικτωδώς ο Έλληνας προσπάθησε να τον αγκαλιάσει με τα χέρια του για να τον συγκρατήσει με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω και ο Ρώσος να βρεθεί από πάνω του και να τον δαγκώνει στο μάτι.

«Οι γιατροί μου είπαν καλύτερα να σε δάγκωνε σκύλος» ανέφερε στο Cretalive ο 44χρονος, ο οποίος χθες εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο με το μάτι του να είναι σε άθλια κατάσταση. Όπως εξήγησε, υποβάλλεται σε ισχυρό σχήμα αντιβιώσεων καθώς υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών από πιθανή μόλυνση.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Ο 33χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.