Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oλυμπιακός- REPLAY: Επιτυχία στο κόκκινο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

Oλυμπιακός- REPLAY: Επιτυχία στο κόκκινο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου η παράδοση της νέας πολιτικής ενδυμασίας της ομάδας

Η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της Replay και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την οποία η REPLAY είναι ο Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικής Ενδυμασίας της ομάδας και των στελεχών της, συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά!

Αποκλειστικά ραμμένη στην Ιταλία, με τις ιδιαίτερες κόκκινες λεπτομέρειες και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει την REPLAY, η επίσημη σειρά ενδυμάτων που θα συνοδεύει τους παίκτες και τα στελέχη του Ολυμπιακού στις επίσημες εμφανίσεις τους και για την φετινή αθλητική σεζόν περιλαμβάνει κοστούμια, πουκάμισα, γραβάτες και παπούτσια, με τη μοναδική ταυτότητα και το ξεχωριστό design REPLAY.

Επιπλέον, σε κάθε εμφάνιση της ομάδας στους εντός συνόρων αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα, οι παίκτες της ομάδας, συνδυάζουν την άνεση και το στυλ επιλέγοντας Chino παντελόνι σε γκρι απόχρωση, από την σειρά Hyperflex Color Edition – 100% ελαστικό υλικό, με μοναδική εφαρμογή, που προσφέρει απόλυτη άνεση στις κινήσεις. Το σύνολο ολοκληρώνουν λευκό μπλουζάκι με κόκκινα κουμπιά και κόκκινες λεπτομέρειες – λογότυπο της Ομάδας και τη φράση Replay For Olympiacos στο μανίκι – μπλε δερμάτινο παπούτσι με κόκκινες λεπτομέρειες στο χρώμα της Ομάδας, δερμάτινη ζώνη και δερμάτινο μαύρο backpack με λευκό λογότυπο Replay.

Σήμερα, στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη πραγματοποιήθηκε η παράδοση της πολιτικής ενδυμασίας REPLAY στα μέλη της ομάδας.

Υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν με διάθεση για νίκες στο… κόκκινο, με την υπογραφή Replay!

Για την ανανέωση της συνεργασίας, ο εμπορικός διευθυντής της REPLAY στην Ελλάδα, κ. Τσουβελεκάκης Δημήτρης δήλωσε: «Ακόμη μια χρονιά παρέα με την κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα, ακόμη μια αφορμή να διευρύνουμε τους ορίζοντες δουλεύοντας με πάθος και ένταση για μια θέση πάντα ανάμεσα στους πρώτους. Για τη Replay το όραμα για πρωτοπορία παραμένει άσβεστο και με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε να πορευόμαστε με τον Ολυμπιακό στο δρόμο του αθλητικού ιδεώδους, μετατοπίζοντας τα όρια της απόδοσης συνεχώς και στοχεύοντας πάντοτε στην κορυφή».

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Αγραφιώτης Δημήτρης, εξέφρασε με τη σειρά του την ικανοποίησή του για τη συνεργασία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που για 4η συνεχόμενη χρονιά η REPLAY βρίσκεται δίπλα μας και πορεύεται μαζί μας και σε αυτήν την αγωνιστική σεζόν. Ο Ολυμπιακός και η Replay αμφότεροι εκτός από τα ίδια χρώματα μοιράζονται τις ίδιες ιδέες, τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για πρωτοπορία και αυθεντικότητα. Το brand Replay διακρίνεται για το δυναμικό και νεανικό του σχεδιασμό και το στυλ του ταυτίζεται απόλυτα με αυτό της ομάδας. Μαζί συνεχίζουμε για μια πετυχημένη και δυναμική σεζόν». 

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024