Εξελίξεις στον Κόλπο : Πράσινο από Σαλμάν για αμερικανικά στρατεύματα στη Σ. Αραβία
Η Σαουδική Αραβία ενέκρινε τη φιλοξενία αμερικανικών δυνάμεων στο έδαφός της, μετά τα δύο νέα επεισόδια ακινητοποίησης δεξαμενοπλοίων στον Κόλπο από το Ιράν.
Ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας ενέκρινε τη φιλοξενία αμερικανικών στρατευμάτων στην επικράτεια της χώρας για να «προασπιστεί η ασφάλεια της περιοχής και η σταθερότητά της», γνωστοποίησε το υπουργείο Αμυνας, δια του εκπροσώπου του, στο Ριάντ.
Μετά τα νέα συμβάντα
Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του υπουργείου μεταδόθηκαν από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA, μερικές ώρες μετά τα δύο νέα συμβάντα στον Κόλπο και την ακινητοποίηση βρετανικού δεξαμενοπλοίου από το Ιράν.
«Ο βασιλιάς Σαλμάν (…) ενέκρινε την υποδοχή αμερικανικών δυνάμεων προκειμένου να αυξηθεί το επίπεδο της αμοιβαίας συνεργασίας για την προάσπιση της ασφάλειας της περιοχής, της σταθερότητάς της και την εξασφάλιση της ειρήνης», ανέφερε ο εκπρόσωπος.
Πηγή: ΑΠΕ
- Κατασκευή κατοικιών και άλλων υποδομών κοινωνικού χαρακτήρα θέλει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
- Betsson: Giveaway Εισιτηρίων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης
- Μεγάλη Βρετανία: Ποιος και γιατί ζητά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τις βρετανικές βάσεις
- Ηθικά Ευδήμια του Αριστοτέλη: Ο Α’ τόμος αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τη Φερεντσβάρος – Μέσα ο Κάτρης
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να επιβραδύνει τη γήρανση


