Τραγωδία στην Ξάνθη: Μετανάστης παρασύρθηκε από τρένο
Το δυστύχημα συνέβη στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν μετανάστη που είχε εισέλθει στη χώρα μας από τον Έβρο.
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ξάνθη ένας μετανάστης, αγνώστου εθνικότητας και λοιπών στοιχείων ταυτότητας, όταν παρασύρθηκε από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη.
Το δυστύχημα συνέβη στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν μετανάστη, ο οποίος κινείτο πάνω στις γραμμές μαζί με δύο ακόμη μετανάστες, η εθνικότητα των οποίων ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις μετανάστες είχαν εισέλθει στη χώρα μας από τον Έβρο και κατευθύνονταν προς την ενδοχώρα ακολουθώντας τη σιδηροδρομική γραμμή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πιστεύουν οι Έλληνες στους εξωγήινους; Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν!
- Βόλος: 15 συλλήψεις για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα και όπλα
- Οι συμβουλές του Μπερμπάτοφ στον Σέσκο
- Δολοφονίες, μυστήριο και περιθώριο: Ο Κόλιν Φερθ μπαίνει στο σκοτεινό Βερολίνο του μεσοπολέμου
- Νέα Αριστερά για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Επικίνδυνες πρακτικές και δηλώσεις που αμφισβητούν το Διεθνές Δίκαιο
- Το φλουρί του ΠΑΣΟΚ στην… αλλαγή


