Ανοικτή θα παραμείνει σήμερα, Σάββατο, και αύριο Κυριακή από τις 8:00 έως τις 14:00 η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Πειραιά (Θηβών 78, 4ος όροφος),  προκειμένου να δέχεται αιτήματα πολιτών που επιθυμούν τον έλεγχο του ακινήτου τους, μετά τον σεισμό.

Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο  213 2123661 στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Πειραιά, έτσι ώστε να ενημερώνονται αναλυτικότερα για τη διαδικασία κατάθεσης του αιτήματός τους.

Υπενθυμίζεται πως χθες την πλήρη αποτύπωση της κατάστασης στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά πραγματοποίησε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Πειραιά, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε.

Η συνεδρίαση του ΣΟΠΠ συγκλήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, σε χώρο συγκέντρωσης επιβατών, εντός του λιμένα του Πειραιά, και πήραν μέρος ο διοικητής και αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πειραιά, αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά και της Τροχαίας, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, εκπρόσωποι του ΟΛΠ και των Δήμων της ΠΕ Πειραιά και εθελοντές.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης συγκεντρώθηκαν όλες οι πληροφορίες για τις ζημιές, που προκλήθηκαν από τον σεισμό και έγινε απολογισμός των ενεργειών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr