Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ : Ήττα 3-1 από την πιο έτοιμη Εουπεν

ΟΦΗ : Ήττα 3-1 από την πιο έτοιμη Εουπεν

Οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 3-1 από την Εουπεν, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιώργος Σίμος χρησιμοποίησε νεαρούς ποδοσφαιριστές και έκανε πολλές δοκιμές

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία είχε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, στη φιλική ήττα της κρητικής ομάδας από την Εουπεν με 3-1.

Οι Ομιλήτες παρατάχθηκαν με πολλούς νεαρούς παίκτες, με τον τεχνικό του ΟΦΗ να αλλάζει συνεχώς σχήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, προχωρώντας σε αρκετές δοκιμές. Μεταξύ άλλων ο Σίμος δοκίμασε τους Περδίκη και Σουρνάκη, ενώ τοποθέτησε τον Μιγκέλ Μεγιάδο ως κεντρικό αμυντικό. Στη συνέχεια τον αντικατέστησε με τον Νάστο, ο οποίος επίσης είναι αμυντικός μέσος.

Για την ιστορία, η Εουπεν άνοιξε το σκορ στο 9’ με τον Τσιανπιτσέτι, ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 37’ με τον Πέρσον, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντίνα. Στο 43’ οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι με τον Νέιρα, αλλά ο Αργεντινός αστόχησε. Ένα λεπτό αργότερα οι Βέλγοι έκαναν το 2-1 με τον Μπαουτίστα, με το τελικό 3-1 να διαμορφώνει ο Λάουρεν στο 68′. Το επόμενο φιλικό για τον ΟΦΗ είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (21/07) Οστάνδη, ενώ την Δευτέρα υπάρχει το σπουδαίο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Οι συνθέσεις:

Έουπεν: Βαν Κρόμπριτζ, Κοχ, Μολίνα, Μαρέ, Τσιανπιτσέτι, Λορέν, Τογιοκάβα, Μπαουτίστα, Μποντέλ, Γκνάκα, Λαπένα

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης (54’ Σωτηρίου), Μαρινάκης (53’ Μπράουν), Μεγιάδο (46’ Νάστος), Περδίκης (53’ Γιαννούλης), Μπολάκης (53’ Κοροβέσης), Σουρνάκης (53’ Α. Ναμπί), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Ντίνας (53’ Σ. Ναμπί), Φερέιρα (46’ Σεμέντο), Πέρσον (46’ Μάνος)

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024