Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Basket League : Πιο βελτιωμένος παίκτης ο Κακλαμανάκης

Basket League : Πιο βελτιωμένος παίκτης ο Κακλαμανάκης

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, έπειτα από ψηφοφορία που διεξήχθη, αναδείχθηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League, διαδεχόμενος τον Χρήστο Σαλούστρο

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Λαυρίου, με την Basket League να ανακοινώνει πως ο νέος παίκτης της ΑΕΚ αναδείχθηκε, έπειτα από ψηφοφορία, ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Χρήστος Σαλούστρος παρέδωσε την… σκυτάλη στον Δημήτρη Κακλαμανάκη, ο οποίος αναδείχθηκε Πιο Βελτιωμένος Παίκτης της Betshop Basket League για την σεζόν 2018-19. Ο 25χρονος σέντερ ήταν πρώτος στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων του Πρωταθλήματος – που διαμορφώνουν κατά 60% το τελικό αποτέλεσμα – συγκεντρώνοντας 7 ψήφους (ποσοστό 26,92%). Δεύτεροι ήταν οι Ζώης Καράμπελας του Περιστερίου, Λίνος Χρυσικόπουλος του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πήραν από 5 ψήφους (19,23%).

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Κακλαμανάκης ήταν δεύτερος με 6 προτιμήσεις (13,3%) πίσω από τον Καράμπελα, που συγκέντρωσε 8 ψήφους (17,78%).

Στην ψηφοφορία του κοινού ο 25χρονος σέντερ πήρε 16 ψήφους (2,21%), ενώ πρώτος ήταν ο Βλάντο Γιάνκοβιτς του Χολαργού (76 ψήφοι, 10,51%) και δεύτερος ο Γιώργος Παπαγιάννης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (60 ψήφοι, 8,3%).

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1994 και έχει ύψος 2μ.05. Άρχισε να παίζει μπάσκετ στον Μίλωνα και συνέχισε σε Περιστέρι, Ηλυσιακό. Την σεζόν 2015-16 έκανε το ντεμπούτο του στην Basket League με το «νεοφώτιστο» Λαύριο, στο οποίο αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της προηγούμενης περιόδου. Στις 19 Ιουλίου η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα ο τίτλος του Πιο Βελτιωμένου παίκτη του Πρωταθλήματος», δήλωσε ο 25χρονος σέντερ και επισήμανε: «Ειδικά από τη στιγμή, που αγωνίζεσαι σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και σκληρό Πρωτάθλημα, όπως είναι η Basket League. Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στην Ομάδα του Λαυρίου, διότι ακόμη και οι προσωπικές κατακτήσεις συνιστούν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και ομαδικής δουλειάς. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν και με ανέδειξαν ως πιο Βελτιωμένο Παίκτη»».

Τα στατιστικά του Δημήτρη Κακλαμανάκη στην Betshop Basket League 2018-19 με το Λαύριο Aegean Cargo:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024