Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόντρα υπουργείου Προστασίας Πολίτη και ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Κόντρα υπουργείου Προστασίας Πολίτη και ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

H επιλογή της νέας φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ προκάλεσε κόντρα μεταξύ υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ΣΥΡΙΖΑ

H επιλογή της νέας φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ προκάλεσε κόντρα μεταξύ υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δήλωση του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι: «Απροσχημάτιστη επανέκαμψε η καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας. Η παλαιοκομματική λογική προαγωγής του τύπου «και δικός μου να είναι και να ξέρει πως εγώ τον ανέδειξα, για να μου χρωστάει» προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια σύγχρονης και αξιοκρατικής Ελλάδας. Η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα».

Απαντώντας στον κ. Ραγκούση το υπουργείο σημείωσε: «Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα. Αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία. Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για «αναστήλωση του κράτους της δεξιάς» και μάλιστα (!) με «κλιμακούμενη προκλητικότητα».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024