Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών άφησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Καρπαθάκης και την Πέμπτη 18/7 τελέστηκε η κηδεία του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Καρπαθάκης.
Ο εκλιπών, ήταν γνήσιο τέκνο του Πειραιά, γεννημένος το 1929 και τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα από το 1952 έως το 1955.
Η κηδεία του, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Γ’ Νεκροταφείο, με το σύνδεσμο Βετεράνων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να δίνει το «παρών».
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στέλνει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του.
Kώστα Καρπαθάκη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…»
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.