Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Γιουβέντους επιδιώκει τράμπα Νεϊμάρ - Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους επιδιώκει τράμπα Νεϊμάρ – Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους θέλει να κάνει το «κόλπο γκρόσο» για να δημιουργήσει το τρομερό ντουέτο Ρονάλντο - Νεϊμάρ στην επίθεσή της

Η πιθανή μεταγραφή του Νεϊμάρ φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια το φετινό καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη μετακίνηση είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί θέλει τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τους μπλαουγκράνα να μην είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ούτε τα χρήματα που πήραν από τους Παριζιάνους πριν από δύο χρόνια.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων έχουν «κολλήσει» και δύσκολα φαίνεται να έχουν θετική κατάληξη. Πληροφορίες μάλιστα από την Ισπανία, αναφέρουν πως ο πατέρας και ατζέντης του Νεϊμάρ κοιτάζει πλέον και άλλες ομάδες για το μέλλον του και μία από αυτές είναι και η Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει τόσο το El Chiringuito αλλά και το ιταλικό δίκτυο «Rai», οι μπιανκονέρι «βλέπουν» με καλό μάτι τη μεταγραφή του Νεϊμάρ και θα ήταν ιδανικός για να δημιουργήσει μια ασύλληπτη δυάδα μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όμως ούτε η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει τόσα πολλά χρήματα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Βραζιλιάνο. Παρόλα αυτά η Γηραιά Κυρία είναι έτοιμη να προσφέρει μια σπουδαία ανταλλαγή μαζί με χρήματα στους Γάλλους για τον Νεϊμάρ.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η Γιούβε έχει καταθέσει πρόταση που περιλαμβάνει τον Αργεντινό επιθετικό, Πάουλο Ντιμπάλα ως έμψυχο αντάλλαγμα, αλλά και αρκετά εκατ. ευρώ προκειμένου να πείσει την Παρί Σεν Ζερμέν να παραχωρήσει τον μεγάλο της αστέρα.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024