Στην εκπομπή One Talk φιλοξενήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ και πώς πρέπει να μετασχηματιστεί, τι θα έκανε αν εκλεγόταν ξανά, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ για το Μακεδονικό.

Όπως είπε «η στάση της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζήτημα απελευθέρωσε την ακροδεξιά φασιστοειδή έρπουσα αντίληψη η οποία υπήρχε και υπάρχει σε μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα», μιλώντας για «καθημερινές διαδηλώσεις φασιστών».

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα που έρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Βερναρδάκης τόνισε πως πρέπει να αλλάξει το κόμμα, τασσόμενος ωστόσο κατά ενδεχόμενης ποσοτικής αλλαγής. Ακόμη, υποστήριξε πως «δεν ήμασταν ποτέ κόμμα μαζών» προσθέτοντας πως όλη αυτή η κοινωνική αλλαγή δημιούργησε οργανωτικές δυσλειτουργίες.

«Βρισκόμαστε σε διαρκή φάση μετασχηματισμού» συνέχισε. Κληθείς να απαντήσει ποιες θα ήταν οι προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ αν κέρδιζε ξανά τις εκλογές ανέφερε «την επίλυση οριστικά και τελεσίδικα σε όλες του τις μορφές και τις εκτάσεις του ζητήματος των εργασιακών σχέσεων και την επιστροφή των πολιτικών αρμοδιοτήτων στο εσωτερικό της διοίκησης και του πολιτικού ελέγχου, πχ. άλλη νομοθεσία για τις ανεξάρτητες αρχές».

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr