Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gossip Girl : Επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια!

Gossip Girl : Επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια!

Η στιλάτη τηλεοπτική σειρά Gossip Girl, μετά από επτά χρόνια επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Μία από τις πλέον επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές των ’00s, το Gossip Girl, επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες με νέα επεισόδια!

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικής ανακοίνωση της WarnerMedia, βρίσκεται στα σκαριά ένα spin off για τη διάσημη τηλεοπτική σειρά στην νέα υπηρεσία streaming HBO Max.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety, η ιστορία στα δέκα νέα επεισόδια διαδραματίζεται οκτώ χρόνια μετά το φινάλε της αρχικής τηλεοπτικής σειράς και θα παρακολουθεί μια νέα γενιά πλούσιων παιδιών της Νέας Υόρκης, που τίθενται επίσης υπό το «άγρυπνο μάτι» του περίφημου ιστότοπου Gossip Girl.

Ο νέος κύκλος του Gossip Girl,  σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξερευνά πόσο άλλαξαν τα social media και η σύγχρονη πραγματικότητα της Νέας Υόρκης τα χρόνια που μεσολάβησαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στα νέα επεισόδια θα επιστρέψουν κάποιοι από τους αρχικούς πρωταγωνιστές, ωστόσο o Chace Crawford, που υποδυόταν τον Nate Archibald, έχει δηλώσει ανοιχτός σε μια επιστροφή στην σειρά, όπως και οι Leighton Meester και Blake Lively, που έπαιζαν αντίστοιχα τις Blair και Serena.

Τα πράγματα περιπλέκονται λίγο για τον Penn Badgley (που έπαιζε τον Dan Humphrey), καθώς αυτήν την περίοδο κάνει γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «You» αλλά και τον Ed Westwick (που έπαιζε τον Chuck Bass) καθώς πρωταγωνιστεί στο «White Gold» του BBC Two.

Το φαινόμενο Gossip Girl

Η σειρά Gossip Girl έκανε πρεμιέρα στο αμερικάνικο κανάλι CW στις 19 Σεπτεμβρίου του 2007. Η ιστορία εστίαζε στις ταραχώδεις ζωές εφήβων που ανήκουν στην ανώτερη κοινωνική τάξη του Upper East Side στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Η σειρά ξεκίνα με την επιστροφή της έφηβης it girl Σερίνα βαν ντερ Γούτσεν (Μπλέικ Λάιβλι) μετά από τη «μυστηριώδη εξαφάνιση» της.  Η Gossip Girl ανακαλύπτει ότι η Serena είχε πάει σε οικοτροφείο στην Κορνουάλη του Κονέκτικατ, αλλά κανένας δεν την υποδέχτηκε στον Μανχάταν με ενθουσιασμό. Η Μπλερ Γουάλντορφ (Λέιτον Μίστερ), της οποίας οι δημιουργοί την περιγράφουν ως «η βασίλισσα στο κέντρο του δικού τους παιχνιδιού σκάκι», είναι η queen bee του κολεγίου Constance Saint Jude prep school.

Αυτή επίσης είναι η παιδική «κολλητή φίλη» και περιστασιακός αντίπαλος της Σερίνα βαν ντερ Γούτσεν. Ακόμη, στην ιστορία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν ο υπότροφος Νταν Χάμφρει (Πεν Μπάντζλι), ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως τον «outsider» από το Μπρούκλιν, την πρώτη αγάπη της Μπλερ, και το δήθεν «golden boy», Νέιτ Αρτσιμπάλτ (Τσέις Κρόφορντ) και το «κακό αγόρι» και φυσικός κληρονόμος μίας τεράστιας περιουσίας Τσακ Μπας (Εντ Γουέστγουικ), ο οποίος είναι μέρος της ελίτ του Μανχάταν. Άλλοι χαρακτήρες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ταραχώδη ζωή αυτών των εφήβων είναι η Βανέσσα Άνταμς (Τζέσικα Ζορ), παιδική κολλητή φίλη του Νταν, η Τζένυ Χάμφρει (Τέιλορ Μόμσεν), η έφηβη αδερφή του Νταν, την οποία η Μπλερ χαρακτηρίζει ως «Little J».

View this post on Instagram

❤️❤️

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

https://www.instagram.com/p/B0EAEOKA44L/?utm_source=ig_web_copy_link

Στη συνέχεια, στη σειρά υπάρχουν η Λίλυ βαν ντερ Γούτσεν (Κέλι Ράδερφορντ), μητέρα της Σερίνα και εξίσου κληρονόμος μίας πολύ μεγάλης περιουσίας και ο Ρούφους Χάμφρει, πρώην ιδρυτής του συγκροτήματος Lincoln Hawk και πρώην εραστής της Λίλυ. Ο Ρούφους είναι πατέρας και επίσημος κηδεμόνας του Νταν και της Τζένυ. Επίσης, σε αρκετά επεισόδια εμφανίζεται και ο πατέρας του Τσακ Μπας, Μπαρτ Μπας, ο οποίος είναι ένας αγενής και πάμπλουτος επιχειρηματίας του Μανχάταν.

Η επιτυχία του Gossip Girl έφτασε και σε χώρες εκτός των ΗΠΑ, ενώ η σειρά έλαβε ένα μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων για βραβεία, ενώ κέρδισε 18 βραβεία Teen Choice.

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς, αποτελούμενος από 10 επεισόδια, έκανε πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου του 2012 και ολοκληρώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 2012.

View this post on Instagram

Best friends 😍❤️

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

View this post on Instagram

Blair & Serena ❤️💞

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

View this post on Instagram

Chair 🥰❤️

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

View this post on Instagram

Tag your best friend 💘

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

https://www.instagram.com/p/B0D_cBVDbKI/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024