Εθνική Πόλο : Ασυμβίβαστη με την ήττα, 10-10 με Μαυροβούνιο
Παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με τρία γκολ, η Εθνική πόλο ανδρών έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στην ισοπαλία κόντρα στον Μαυροβούνιο (10-10) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας
Η Εθνική πόλο ανδρών αναδείχτηκε ισόπαλη 10-10 ισοπαλία από το Μαυροβούνιο στην 2η αγωνιστική των ομίλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας. Έτσι την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τη Σερβία θα διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου.
Το ματς ξεκίνησε αρκετά καλά για την Εθνική μας που προηγήθηκε 1-0 και 2-1. Το Μαυροβούνιο αντέδρασε και έτσι το πρώτο οκτάλεπτο έληξε με σκορ 3-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι άμυνες κυριάρχησαν και το Μαυροβούνιο πήγε προηγούμενο στο ημίχρονο με 5-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εθνική μας μπήκε νωθρά και βρέθηκε να χάνει με 4-7, 5-8 και 6-9. Ωστόσο, αντέδρασε και το 3ο οκτάλεπτο έκλεισε με σκορ 8-9. Η αντεπίθεση της Εθνικής συνεχίστηκε και στο 4ο οκτάλεπτο και βρέθηκε να προηγείται με 10-9. 4 λεπτά πριν το τέλος οι Μαυροβούνιοι ισοφάρισαν και σκορ παρέμεινε ως το τέλος.
Η εθνική μας θα παίξει την Παρασκευή με τη Σερβία. Σε περίπτωση νίκης τερματίζει πρώτη στον όμιλο και περνάει απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Με ισοπαλία τα πάντα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων με των τριών ομάδων με την τέταρτη ομάδα του ομίλου και πιο αδύναμη Νότια Κορέα. Με ήττα η εθνική μας τερματίζει τρίτη στον όμιλο.
Οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 4-4, 2-1
Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 2, Παπαναστασίου 1, Φουντούλης, Καπότσης, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης.
Μαυροβούνιο (Γκοΐκοβιτς): Λάζοβιτς, Μπργκούλιαν 1, Ράντοβιτς 1, Πέτκοβιτς, Τσούκοβιτς, Ουκρόπινα, Γιάνοβιτς 3, Ντούρντιτς 1, Ίβοβιτς 2, Σπάιτς, Ντράσκοβιτς 1, Μούρισιτς 1, Κάντιτς.
- Χάρτης της IQAir δείχνει κακή ποιότητα του αέρα στην Αθήνα – Τα τζάκια… πήραν φωτιά
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
- Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μία… πολυάσχολη χρονιά – Πόσες χώρες βομβάρδισαν οι ΗΠΑ;
- Ο Τσάρλι Χάναμ φοβόταν ότι έκανε λάθος που δέχθηκε να υποδυθεί τον κατά συρροή δολοφόνο Εντ Γκέιν στο «Monster»
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί την πρώτη φορά»
- Εύθραυστη η εκεχειρία στην Ερυθρά Θάλασσα




