Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι με κάθε επισημότητα ο Κίεραν Τρίπιερ.
Οι «ροχιμπλάνκος» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή άγγλου αμυντικού από την Τότεναμ για τα επόμενα 4 χρόνια, με το deal να κλείνει στα 24 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Τρίπιερ αγωνιζόταν στην Τότεναμ από το 2015, ενώ την περσινή σεζόν, πραγματοποίησε 38 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.
Για τον 28χρονο ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με τη Νάπολι να φτάνει κοντά στην απόσπαση της υπογραφής του, αλλά η Ατλέτικο κινήθηκε αποφασιστικά και τον ενέταξε στο δυναμικό της. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε με την απόκτηση του Τρίπιερ, θα βάλει στη «μηχανή» της ομάδας, ένα παίκτη που είχε ανάγκη, μετά την αποχώρηση του Χουανφράν.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.