Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Τσουβάλα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
«Ας παραδεχθούν ότι το μόνο που τους ενδιέφερε είναι η μικροπολιτική τυμβωρυχία και η στοχοποίηση της Ρ. Δούρου», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση .
«Ο νέος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. στη πρώτη του ομιλία στη παραλαβή του υπουργείου αναφώνησε: ‘Πότε πια Μάτι. Θα έχουμε ηγεσία στα δύσκολα’. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο κ. Μητσοτάκης έβαλε Γ.Γ. του υπουργείου την αποπεμφθείσα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ που διαχειρίστηκε την τραγωδία στο Μάτι», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για την επιλογή του πρώην αρχηγού της ΕΛ. ΑΣ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα στη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
«Εσπευσε να επικροτήσει»
Και προσθέτει: «την ίδια ηγεσία την οποία η ΝΔ τότε υποκριτικά καλούσε την κυβέρνηση να αποπέμψει και σήμερα έσπευσε να επικροτήσει».
«Τελικά για να τελειώνουμε ας παραδεχθούν ότι το μόνο που τους ενδιέφερε είναι η μικροπολιτική τυμβωρυχία και η στοχοποίηση της Ρ. Δούρου», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: ΑΠΕ
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
- «Εαρινή Φρυνίχου Unplugged»: Μουσικό φεστιβάλ στο Θέατρο Τέχνης
- Όταν μια κυβέρνηση έχει εξαντλήσει κάθε νομιμοποίηση, το μόνο που απομένει είναι αντιθεσμικά παιχνίδια
- Γαλλία: Το μεγαλύτερο γυμνιστικό θέρετρο του κόσμου «πνίγηκε» από swingers
- Άφαντοι οι δράστες της διπλής επίθεσης σε Νέο Κόσμο και Παγκράτι – Στο νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος
- Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την ψυχική μας υγεία;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Οι πέντε μεγάλες αλλαγές στα καταναλωτικά δάνεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442