Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Λοβέρδος στο One Channel: Δεν είμαι ευτυχής με την επιλογή Τσουβάλα

Γ. Λοβέρδος στο One Channel: Δεν είμαι ευτυχής με την επιλογή Τσουβάλα

«Είχα γράψει πολλά κι εγώ εναντίον του Τσουβάλα ως δημοσιογράφος» είπε στην εκπομπή One Line o βουλευτής της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας, Γιάννης Λοβέρδος, αντιδρώντας στον ορισμό του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ως γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης

«Είχα γράψει πολλά κι εγώ εναντίον του Τσουβάλα ως δημοσιογράφος» είπε στην εκπομπή One Line o βουλευτής της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας, Γιάννης Λοβέρδος, αντιδρώντας στον ορισμό του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ως γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης.

Χαρακτήρισε ως «θλιβερή συνέντευξη, μια ντροπή» τη συνέντευξη Τύπου στην οποία μετείχε μετά την τραγωδία στο Μάτι και πρόσθεσε ότι «δέχθηκα πάρα πολλά παράπονα από νεοδημοκράτες για την επιλογή του».

Ακόμα, σημείωσε πως «δεν είμαι ευτυχής με την επιλογή αυτή» και ότι «δεν γνωρίζω γιατί επελέγη και με ποια κριτήρια». Τόνισε ακόμα, ότι είναι αρνητικό πως τα χθεσινά θετικά νέα στην οικονομία «επισκιάστηκαν από την επιλογή Τσουβάλα» για να καταλήξει πως «ο κ. Τσουβάλας και ο κ. Χρυσοχοϊδης θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, εάν αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες».

Σχετικά με τον Δημήτρη Παπαδημούλη και το ζήτημα που προέκυψε με το ποιοι Έλληνες ευρωβουλευτές τον ψήφισαν, αφού χαρακτήρισε «προκλητικό» τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του απέναντι στη ΝΔ, ξεκαθάρισε πως «εάν ήμουν ευρωβουλευτής εγώ δεν θα το ψήφιζα».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024