Θρήνος στο τζούντο : Πέθανε 36χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής
Ο Βρετανός Γκρεγκ Φάλον βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - Αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου
Πριν συμπληρώσει το 37ο έτος της ηλικίας του (γεννηθείς 18 Δεκμεβρίου 1982) κόπηκε το νήμα της ζωής τού Γκρεγκ Φάλον βυθίζοντας στο πένθος την παγκόσμια κοινότητα του τζούντο.
Ο Βρετανός -που κατέκτησε έξι μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών- βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα, καθώς οι Αρχές της χώρας δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία.
Ο Φάλον ήταν ο τελευταίος εκπρόσωπος της Μ. Βρετανίας που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2005 Κάιρο) και μόλις ο τρίτος άνδρας από τη Γηραιά Αλβιόνα που ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου των νικητών.
Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως προπονητής στην εθνική ομάδας της Ουαλίας, ενώ άφησε πίσω του σύζυγο και έναν γιο.
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442