Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη φαίνεται ότι αλλάζει κάπως τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν πλέον στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα με ικανότητα στη δημιουργία. Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Γιασίν Μπενζιά που ακούστηκε για την ομάδα του Μαρτίνς και βρίσκεται στη λίστα για αντί-Φορτούνης.

Σύμφωνα με την Equipe μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε επαφή με τη Λιλ για το γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό, ώστε να δουν υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

Όπως αναφέρει σήμερα ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Μπενζιά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι φουλάρουν για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Μπενζιά αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Φενέρμπαχτσε από τη Λιλ την περασμένη σεζόν, και ο Ολυμπιακός επιθυμεί κι αυτός τον δανεισμό του.

Η γαλλική ομάδα είχε αποκτήσει τον 25χρονο με 1 εκατ. ευρώ και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη.

Γράψτε το σχόλιο σας