Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χτυπάει» Μπενζιά ο Ολυμπιακός

«Χτυπάει» Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του Γιασίν Μπενζιά από τη Λιλ, με το γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό να φαίνεται πως είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Φορτούνη

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη φαίνεται ότι αλλάζει κάπως τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν πλέον στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα με ικανότητα στη δημιουργία. Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Γιασίν Μπενζιά που ακούστηκε για την ομάδα του Μαρτίνς και βρίσκεται στη λίστα για αντί-Φορτούνης.

Σύμφωνα με την Equipe μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε επαφή με τη Λιλ για το γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό, ώστε να δουν υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

Όπως αναφέρει σήμερα ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Μπενζιά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι φουλάρουν για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Μπενζιά αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Φενέρμπαχτσε από τη Λιλ την περασμένη σεζόν, και ο Ολυμπιακός επιθυμεί κι αυτός τον δανεισμό του.

Η γαλλική ομάδα είχε αποκτήσει τον 25χρονο με 1 εκατ. ευρώ και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024