Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης : «Η Νότιγχαμ ανήκει στην ελίτ της Premier League»

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Η Νότιγχαμ ανήκει στην ελίτ της Premier League»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο BBC και έθεσε ως στόχο την επιστροφή της βρετανικής ομάδας στα σαλόνια της Premier League

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολουθεί από κοντά το θρυλικό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό, με το BBC να βρίσκεται στην Αθήνα για τη μεγάλη αναμέτρηση των δύο θρύλων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Λίγο πριν την έναρξη τη σέντρα του μεγάλου αγώνα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στο βρετανικό κανάλι. Το αφεντικό των δύο συλλόγων ανέλυσε το πλάνο του για την Νότιγχαμ και έθεσε ως στόχο την άνοδο στα σαλόνια της Premier League.

«Έχουμε ένα πλάνο μακράς διάρκειας και με βάση αυτό το πλάνο θέλουμε να επαναφέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει. Και φυσικά η Νότιγχαμ ανήκει στην Premier League. Ανήκει στην ελίτ της Premier League», ανέφερε χαρακτηριστικά στο BBC.

Η άνοδο των Ρεντς στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι ο μεγάλος στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δουλεύει σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του για να επαναφέρει την ομάδα εκεί που ανήκει με βάση την τεράστια ιστορία της: στην Premier League.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024