Ο Κώστας Μανωλάς έδωσε το παρών σήμερα σε εκδήλωση της Νάπολι, με τους Λορέντσο Ινσίνιε και Ντρις Μέρτενς να είναι μαζί του στο… πάνελ.
Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ερωτηθείς για την μεταγραφή του στους Παρτενοπέι, είπε ότι δεν ήταν δύσκολο για εκείνον να αποφασίσει, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι και του Καλιντού Κουλιμπαλί!
«Θα κάνω τα πάντα για τη Νάπολι προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει. Ο προπονητής; Δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψουν. Θα κάνω οτιδήποτε είναι δυνατόν για να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Η ομάδα με ήθελε άμεσα. Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για την απόφαση που πήρα. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογή», ανέφερε αρχικά.
Για να προσθέσει: «Η Νάπολι ήταν πάντα μια ομάδα που έπαιζε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Είναι χαρά μου να είμαι μέλος αυτού του γκρουπ. Ο Κουλιμπαλί είναι ένας σπουδαίος παίκτης, πέρα από σπουδαίoς άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι, μαζί με αυτόν και την υπόλοιπη ομάδα, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.