Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίνο Ξυπολιτάς: Η «όλο νόημα» φωτογραφία από το «Fame Story»

Νίνο Ξυπολιτάς: Η «όλο νόημα» φωτογραφία από το «Fame Story»

Μία φωτογραφία από τα παλιά ανάρτησε ο γνωστός τραγουδιστής και τα λόγια στην λεζάντα ήταν... «όλο νόημα»!

Μία φωτογραφία από τα παλιά, ανάρτησε ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο Ξυπολιτάς, από τα πρώτα ακόμα βήματα της καριέρας του στο «Fame Story»!

View this post on Instagram

Είμαι 38. Μέχρι σήμερα έχω γνωρίσει Χιλιάδες ανθρώπους.Τους έχω χωρίσει όμως στα δύο. Οι καλοί και οι κακοί. Οι κακοί,είναι πολύ ευγενικοί,έχουνε τρόπους,είναι μέσα σε κουτάκια,χαμογελαστοί,καθαροί,στην ώρα τους,τίποτα δεν ειναι περίεργο πάνω τους. Όλα είναι τέλεια. Και δε σου περνάει κάν απτο μυαλό οτι μπορεί να είναι αυτοί οι κακοί. Το παίρνεις χαμπάρι μετά απο καιρό. Και λές..δε γίνεται. Οι καλοί ξέρετε πως είναι. ——————————— •Μόλις μπεί ο χειμώνας θα είναι έτοιμο.Όλο. #38 #ninoxypolitas

A post shared by NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) on

Με νοσταλγική αλλά και έντονη εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής στο πρόσφατο «flashback» ποστ του! Τα λόγια που έγραψε στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία ήταν«όλο νόημα» και δε μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε για τα μελλοντικά σχέδια του τραγουδιστή!

Στην λεζάντα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επενδύω το 70% της ενέργειας μου από τότε μέχρι και σήμερα στο να γίνω καλύτερος, να μείνω συγκεντρωμένος στα όνειρα μου, στο όραμά μου, στους στόχους που έχω για τον χρόνο που θα περάσω εδώ, ζωντανός και στο να βοηθάω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Το 30% της ενέργειας μου ήταν είναι και θα είναι συγκεντρωμένο στο, να δω τις φάτσες αυτών που δεν πίστευαν ποτέ ότι θα είμαι σήμερα εδώ, με 17 χρόνια δισκογραφία, πάρα πολλά τραγούδια που κράτησαν στο χρόνο, και στις ίδιες φάτσες που δεν πιστεύουν ότι μπορώ να κάνω πραγματικότητα αυτά που θέλω να κάνω από εδώ και πέρα, τα επόμενα 17 χρόνια.

Και πάνω από όλα με την ίδια στάση ζωής. Το αφήνω εδώ για τους ανθρώπους που δε ξέρουν τον λόγο που πρέπει να ξεκινήσουν από σήμερα να κάνουν καθημερινό αγώνα για τα όνειρά τους. ΥΓ: την στιγμή που μου είπε ο φωτογράφος τότε, γέλα λίγο, του είπα.. χαμογελάω. Δεν γελάω. Δεν υπάρχει κάτι αστείο εδώ πέρα. Εσύ κ γω είμαστε. Το ποιός ήτανε δεν το θυμάμαι.

Αλλά είμαι σίγουρος ότι τη στιγμή που με φωτογράφιζε, μπήκε αυτόματα χωρίς να το θέλει στο 30% .Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να φτάσω στη μέση του 2019 κτλ κτλ, και να δηλώσω.. ότι μόλις ξεκίνησα!!! Αυτό ήτανε μόνο η αρχή!!! Έχει κι άλλο η «ταινία».

Κόσμε, πάρε δύναμη και μοίρασε το σε 70/30. Σε λίγο καιρό, θα βοηθήσω ΟΛΟΥΣ όσους πιστεύουν ότι έχουν «κάτι» να δώσουν στον κόσμο. Σε διάφορους τομείς. Συντονιστείτε. ΝΧ».

Δείτε την ανάρτηση:

View this post on Instagram

•Επενδύω το 70% της ενεργειας μου απο τότε μεχρι και σήμερα στο να γινω καλύτερος,να μείνω συγκεντρωμένος στα όνειρα μου,στο όραμά μου,στους στόχους που έχω για τον χρόνο που θα περάσω εδώ,ζωντανός,και στο να βοηθάω κιάλλους να κάνουν το ίδιο. •Το 30% της ενέργειας μου ήταν είναι και θα είναι συγκεντρωμένο στο, να δω τις φάτσες αυτών που δεν πίστευαν ποτέ οτι θα είμαι σήμερα εδώ,με 17 χρόνια δισκογραφία,πάρα πολλά τραγούδια που κρατήσαν στο χρόνο,και στις ίδιες φάτσες που δεν πιστεύουν οτι μπορώ να κάνω πραγματικότητα αυτά που θέλω να κάνω απο δώ και πέρα,τα επόμενα 17 χρόνια. Και πάνω απο όλα με την ίδια στάση ζωής. •Το αφήνω εδώ για τους ανθρώπους που δε ξέρουν τον λόγο που πρέπει να ξεκινήσουν απο σήμερα να κάνουν καθημερινό αγώνα για τα όνειρά τους. •ΥΓ:την στιγμή που μου είπε ο φωτογράφος τοτε,γέλα λίγο,του είπα..χαμογελάω. Δεν γελάω. Δεν υπάρχει κάτι αστείο εδω πέρα.Εσύ κ γώ είμαστε.Το ποιός ήτανε δεν το θυμάμαι.Αλλά είμαι σίγουρος οτι τη στιγμή που με φωτογράφιζε,μπήκε αυτοματα χωρίς να το θέλει στο 30% .Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να φτάσω στη μέση του 2019 κτλ κτλ,και να δηλώσω..οτι μόλις ξεκίνησα!!! •Αυτό ήτανε μόνο η αρχή!!! Εχει κιάλλο η «ταινία». •Κόσμε,πάρε δύναμη και μοίρασε το σε 70/30. •Σε λίγο καιρό,θα βοηθήσω ΟΛΟΥΣ όσους πιστεύουν οτι έχουν «κάτι» να δώσουν στον κόσμο. Σε διάφορους τομείς. Συντονιστείτε. ΝΧ #ninoxypolitas

A post shared by NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) on

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024