Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι ξεσπά ο «Αντίνοος» - Η «μπάλα» καταιγίδων στο... κατακόκκινο Ιόνιο

Έτσι ξεσπά ο «Αντίνοος» – Η «μπάλα» καταιγίδων στο… κατακόκκινο Ιόνιο

Διάφορες περιοχές της Ελλάδας χτυπά από χθες ο Αντίνοος, με την ΕΜΥ να προειδοποιεί για ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Διάφορες περιοχές της Ελλάδας χτυπά από χθες ο Αντίνοος, με την ΕΜΥ να προειδοποιεί για ραγδαία επιδείνωση του καιρού.

Το νέο κύμα κακοκαιρία χτυπά ήδη από χθες, Δευτέρα 15/07 πολλές περιοχές της χώρας, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν πως τα καιρικά φαινόμενα θα ενισχυθούν… προς το χειρότερο.

Η ΕΜΥ έσπευσε να μετατρέψει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και η ανάλυσή της είναι ενδεικτική για το πώς ο Αντίνοος θα «χτυπήσει» συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.

«Πάνω απο 50mm βροχής η «μπάλα» καταιγίδων στο Ιόνιο», αναφέρει επίσης η ΕΜΥ στο Twitter και… όλα θυμίζουν χειμώνα!

Πού και πώς θα «χτυπήσει» ο Αντίνοος

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νεότερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε τη Δευτέρα (15-07-2019), τροποποιείται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που θα είναι τοπικά πολύ ισχυρές και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Στον χάρτη που ακολουθεί απεικονίζεται ο δείκτης επικινδυνότητας ο οποίος είναι πολύ υψηλός στο Ιόνιο και τον κορμό της Ηπειρωτικής χώρας.

Σήμερα, Τρίτη, από το απόγευμα θα επηρεαστούν το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019), οι Σποράδες, καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.

Στην Αττική θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά και τα βόρεια κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς την Τετάρτη. Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα ύψη 6ωρου υετού και σας υπενθυμίζουμε ότι τα ποσά βροχής αναφέρονται στο προηγούμενο 6ωρο από την ώρα που υπάρχει στον κάθε χάρτη.

Όμως δεν θα σταματήσει εδώ! Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν, ενώ θα συνεχίσουν να επηρεάζονται το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια με εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024